top of page

Magnetiseren & Reiki

FotoGrietje-133.jpg

Als ik iemand magnetiseer, dan houd ik mijn handen boven de persoon en verplaats ze van boven naar beneden. Ik ga zo de hele persoon af en spoor zo de onbalans op. Die probeer ik dan te verhelpen door er meer energie naar toe te sturen. De persoon zit op een stoel en de energie gaat via mijn handen door de kleding van de persoon heen. Ik raak daarbij de mensen niet aan.
 

Doordat ik met energie werk, worden de stukjes die niet goed lopen weer in balans gebracht. Dat gebeurt zowel geestelijk als lichamelijk. Het is een soort wisselwerking. De persoon voelt de warmte, de tinteling of heeft een andere gewaarwording. Sommige mensen kunnen het niet voelen. Dit ligt dan niet aan de persoon of aan mij. Het gaat om het uiteindelijke resultaat. Bij veel mensen slaan de resultaten snel aan en blijven ze lang aanwezig. Ik maak dus nooit een vervolgafspraak omdat het de week erop ook nog gewoon kan doorwerken. Willen mensen zelf een nieuwe afspraak maken dan kan dat natuurlijk. 

Reiki is een geneesmethode in de ruimste zin. Het is een universele levensenergie die door wordt gegeven via de handen van de behandelaar. Bij een Reiki behandeling wordt de persoon wel aangeraakt. Deze energie gaat gewoon door de kleding heen. Het is bestemd voor mens en dier. 

 

Vele klachten kunnen verminderd of verholpen worden. Voorbeelden zijn: stress, nervositeit, eczeem, slapeloosheid, etc.  Kortom zowel lichamelijke als psychische klachten kunnen verholpen worden door een Reiki behandeling.

Een consult van een uur kost € 45,00. Betaling na afloop van het consult, cash of via Tikkie.
Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op over datum en tijdstip.
Consulten zijn zowel overdag als 's avonds, en doordeweeks als in het weekend mogelijk.

VI_COLOR_2x3_1-05.jpg
bottom of page